Arbejdskraft søges/tilbydes

Ullandhaug økologiske gård i Stavanger søker ny gårdsbestyrer i fast stilling med tiltredelse etter avtale

Økologisk landbrug i Nyborg søger driftsleder

Praktikant søger vært i Nordjylland

Vi søger en erfaren grønsagsgartner til økologisk grønsagsproduktion på Langeland:
Nyetableret gartneri/agro-forestry-projekt med fokus på klimavenlige metoder søger grønsagsgartner

Medarbejder med medejerpotentiale søges til planlagt økologisk ægproduktion:
Landbrug ved Vestbjerg søger person til muligt medejerskab

Ullandhaug økologiske gård i Stavanger søker ny gårdsbestyrer i fast stilling med tiltredelse etter avtale

19. januar 2018

Stiftelsen Ullandhaug økologiske gård ligger med fantastisk utsikt på toppen av Stavanger i Rogaland fylke i Norge.
Vi har i 20 år drevet et økologisk demolandbruk hvor vi også tilbyr grønt arbeid og grønn omsorg i samarbeid med NAV og Stavanger kommune.
Vi søker nå etter ny gårdsbestyrer. Den vi søker nå må ha solid kompetanse innen (1) økologisk landbruk, (2) kunne samarbeide omkring faglig utvikling av gården, (3) ha sosiale ferdigheter for arbeid med mennesker i alle aldre og med ulike forutsetninger, og (4) kunne formidle det du brenner for innen økologisk landbruk i møte med barnehager, skoler, studenter og et voksende publikum.

Ta kontakt eller send søknad til daglig leder Anita Middelthon: anita.middelthon@ullandhaug-gard.no ( Mob +47 91625376) eller send en ansøgning til Stiftelsen Ullandhaug økologiske gård, adresse: Ullandhaugveien 150, 4021 Stavanger.

Les om oss på:
facebook.com/pages/ullandhaug-økologiske-gard

http://www.ullandhaug-gard.no

 

Økologisk landbrug i Nyborg søger driftsleder

14. december 2017

Vi søger en passioneret driftsleder til vores Landbrug Rosilde Højgård og Rosilde Højgård Økologi ApS i Nyborg. Vores virksomhed består udelukkende af planteavl, heraf også grøntsager. De ca. 400 ha er økologisk og de resterende 200 ha er konventionelt landbrug.

Som person er du udadvendt og samarbejdsorienteret. Det er vigtigt, at du arbejder struktureret og fokuseret i et, til tider, hektisk miljø, hvor tingene indimellem går stærkt. Arbejdsopgaverne medfører en stor berøringsflade, så det vil derfor være vigtigt, at du er god til at kommunikere med mange forskellige mennesker og føler dig godt tilpas i en udadvendt rolleDu ser muligheder frem for begrænsninger, og som person er du serviceminded, engageret, omhyggelig, vedholdende og ikke bange for at tage fat og gå forrest. Der vil være perioder med overarbejde, hvorfor en fleksibel indstilling er nødvendig.

Dine primære ansvarsområder er:

  • Daglig drift og ledelse i tæt samarbejde med den øvrige ledelse.
  • Udarbejdelse af markplaner, budgetter, årsregnskaber mv.
  • Handel, Indkøb & salg.

Læs hele stillingsopslaget på jobindex.dk

Interesseret?

Synes du jobbet som driftsleder lyder interessant så send din ansøgning samt CV til dl@rosilde-hoejgaard.dk, mærket ”Driftsleder, Rosilde Højgård” senest den 2. januar 2018. Jobsamtaler vil blive taget løbende.

Hvis du ønsker yderligere information om jobbet, er du velkommen til at kontakte Jens Jørgensen på telefon 20 16 06 78 eller via mail dl@rosilde-hoejgaard.dk.

 

Praktikant søger vært

30. november 2017

Louise Lund Holm Thomsen søger en praktikvært i Nordjylland inden for planteavl eller en kombination til et uddannelsesforløb på en økologisk landbrugsuddannelse:

Jeg er 40 år, uddannet sociolog, og bosat med min familie i Nøvling, lidt syd for Aalborg. Jeg planlægger nu opstart på Kalø Økologiske Landbrugsskole fra august 2018, fordi jeg ønsker nye og grønnere betingelser for mit arbejdsliv fremadrettet. Jeg søger i den forbindelse en elevplads, der kan danne rammen om praktikperioder under uddannelsesforløbet.  

Jeg er interesseret i at lære om økologisk grøntsagsproduktion og dyrehold. Jeg er i øvrigt interesseret i permakulturelle designs og deltager i et permakultur-designkursus det kommende forår, hvor jeg glæder mig til at lære mere; viden og færdigheder, som jeg også kunne tænke mig at arbejde og bidrage med ved en elevplads, i det omfang det er muligt. Hvis du er interesseret og har mulighed for at tage en voksenelev fra efteråret 2018, så send mig en mail eller ring, så vil jeg gerne tage en snak og/eller sende en motiveret ansøgning til netop din virksomhed.

For mere info kontakt:

Louise Lund Holm Thomsen
T: 22933084  

M: louise.lundthomsen@gmail.com

 

Vi søger en erfaren grønsagsgartner til økologisk grønsagsproduktion på Langeland

7. februar 2017

Tranekær skovlandbrug er et nyetableret gartneri/agro-forestry-projekt med fokus på klimavenlige dyrkningsmetoder.

Tranekær Skovlandbrug er en del af AndelsTanken.dk, og derfor skal denne annonce også ses som en mulighed for at etablere sig som selvstændig landmand på Langeland og/eller med mulighed for at opnå ejerskab over virksomheden Tranekær Skovlandbrug ApS.

Din kerneopgave vil være at planlægge, etablere og stå for produktionen af grøntsager, samt at holde overblikket og koordinere den nødvendige arbejdskraft.
I 2017 starter vi ud med ca. 4 hektar økologisk grønsagsproduktion og det er planen at udvide produktionen de kommende år.

Du har mulighed for at være med til at påvirke og afprøve en vifte af nye tiltag i landbruget, herunder: andelsbaserede virksomhedsejerformer, kulstofbindende dyrkningsmetoder, dyrkning i skovlandbrugssystemer, indgå i et fællesskab der arbejder på at udvikle klimavenlige forretningsmodeller i landbruget.

Ideelt set har du erfaring med:

  • Frilandsgartneri i større skala – økologisk
  • Mandskabskoordination
  • Væksthusgartneri
  • Frugtavl
  • Dyrehold

Vi kan være behjælpelige med at skaffe bolig i umiddelbar nærhed af gartneriet.
Løn forhandles ud fra kvalifikationer og erfaring, og kvalificerede ansøgere kontaktes løbende.
Tiltrædelse snarest.

For mere info og ansøgning kontakt:

Tranekær Skovlandbrug
Johan Fast
T: 51903382
M: jf@andelstanken.dk


Medarbejder med medejerpotentiale søges til planlagt økologisk ægproduktion

8. juni 2016
Vil du være med til at tage det første spadestik og indgå i hele planlægningsprocessen fra nu, til produktionen påbegyndes?
Jeg forventer, at der vil blive tale om en ansættelse med mulighed for medejerskab, når vi har lært hinanden at kende og begge føler os sikre på, at et partnerskab vil være formålstjenligt.

Jeg har et landbrug ved Vestbjerg med konventionel plantealv på 226 hektar, som jeg vil omlægge til økologi med fokus på fjerkræproduktion. Processen påbegyndes næste sommer.
Jeg søger en medarbejder, som er struktureret, motiveret, engageret og har en udpræget ordenssans. Erfaring og/eller interesse for fjerkræproduktion er for mig vigtigere end uddannelse, selvom en kombination af begge vil være godt. Din alder er ikke afgørende. Jeg er selv 36.

Tænker du, at det kunne være dig, jeg leder efter, så kontakt mig her:

Michael Blach
Hvorupgårdvej 82
9400 Nørresundby
T: 22710107
M: michael@blach.net