OPRÅB!

Der mangler landmænd, der vil etablere sig med nye landbrugsvirksomheder. Lige nu er vi i gang med at gennemføre et generationsskifte på Krogagergård og en udviklingsproces på Bakkegården.

Der mangler landmænd, der vil etablere sig med nye landbrugsvirksomheder. Lige nu er vi i gang med at gennemføre et generationsskifte på Krogagergård og en udviklingsproces på Bakkegården. Her mangler vi landmænd, der vil etablere nye landbrugsvirksomheder. Men mange andre steder mangler der også landmænd, der vil etablere sig med en ny landbrugsvirksomhed.

Økomødestedet.dk

På Økomodestedet.dk kan du finde dine samarbejdspartnere i en ny landbrugsvirksomhed.

Kursus i etablering

Vil du etablere et landbrug, afholder vi et lille kursus, hvor du lærer at etablere dit landbrug. I løbet af vinteren 2018 – 2019 vil vi afholde et kursus, hvor vi gør dig klar til at etablere en ny landbrugsvirksomhed (=en landbrugsvirksomhed, hvor du ikke køber jord og bygninger, men lejer dig i gang).

Datoer for kursusdage vil blive fastlagt primo september 2018. Når der er et tilstrækkeligt antal deltagere vil vi aktivere kurset.

Bedriv en bedrift

Vi besøger landbrugsskoler i hele landet, og tilbyder forløb på omkring tre timer, hvor vi præsenterer Det Samfundsnyttige Landbrug, og guider eleverne igennem Bedriv en Bedrift.