Arrangementer

23. november 2016: Netværksmøde med internationale gæster

Vi har inviteret gæster fra Frankrig, Tyskland, England, Sverige, Irland og Norge, som vil fortælle om deres erfaringer med samfundsnyttigt landbrug. Dagens indhold vil omhandle driftsfællesskaber, finansiering af jord, socialøkonomiske arbejdspladser og involvering af borgere. Netværksmødet bliver afholdt på Hotel Sinatur Haraldskær ved Vejle fra klokken 09.00 til 16.00.

Program og tilmelding

21. september 2016: Inspirationsdag på Westergaards Planteskole

Kom og oplev en inspirerende dag hos Bettina og Lars Westergaard, hvor der blandt andet vil blive fokuseret på planteskolens sociale arbejde og samarbejde med kommunerne, haveterapi og på hvordan vi skaber plads til flere hænder i landbruget. Arrangementet er gratis.

Program for dagen

18. maj 2016: Workshop om finansiering af samfundsnyttige landbrug

På forårets workshop får du mulighed for at høre om forskellige former for finansiering til opstart af bedrifter og til køb af jord, dyr og maskiner.

Mere om workshoppen

26. august 2015: Workshop om Det Samfundsnyttige Landbrug

Det samfundsnyttige landbrug kan blive en løsning på nogle de udfordringer som landbruget og samfundet står overfor. Men hvilke udfordringer er det? Hvordan kan landbruget  bidrage med løsninger? Det er nogle af de spørgsmål vi vil belyse og konkretisere på denne workshop.

Mere om workshoppen og tilmelding

24. februar 2015: Netværksmøde på Kalø

Den 24. februar mødte omkring 75 personer op på Kalø Økologisk Landbrugsskole til det første af en række Netværksmøder i Det Samfundsnyttige Landbrug.

Læs mere om netværksmødet